Riflelandslagets riflecup finale

Riflelandslagets riflecup finale

Riflelandslagets riflecup finale

Riflelandslaget ønsker å invitere til finale i riflecupen 2017 .

Finalen avholdes påRingerike helgen 22-24 september. Deltakeravgift er satt til kr 350 og dette dekker baneleie, overnatting og felles middag lørdag. ( grilling )

Lørdag organiserer landslaget trening hvor skyting på svinger, posisjonering i luker og langhold ( 0-600m ) vil være på menyen, evt egne ønsker som kan postes under innlegget. Landslaget stiller med instruktører. Det vil være åpen kiosk på banen med både burgere og vaffler. Etter skyting avslutter vi dagen med felles middag og sosialt.

Etter middag lørdag deles og diskuteres erfaringer fra dagens skyting og kvelden avsluttes med et foredrag av verdensmester i standard Håvard Østgård. Her vil dere få et innblikk i Håvards vei mot verdensmestertittel og hvordan Riflelandslaget jobber. Dette burde være en unik mulighet for rifleskyttere til å få prøvd seg i og utenfor komfortsonen ….

Alle deltakere stiller med innskutte våpen

Søndag skytes matchen som avslutter årets riflecup. Dette blir en enkel match hvor momenter fra lørdagen vil bli prøvet.

Landslaget har flere av verdens beste skyttere i troppen så her burde det være muligheter for de fleste å få med seg noen gode råd hjem.

Dette er noe landslagstroppen ønsker å gi tilbake til skyttere og klubber som takk for uunværlig støtte til norsk landslagssatsning.

For de som ønsker overnatting er det mulighet for det i DFS huset på banen. Hver enkelt må medbringe seng/liggeunderlag.

Andre spørsmål besvares i kommentarfeltet under

For mer informasjon følg Riflelandslagets facebookside

Riflelandslaget DSSN

Mvh

Riflelandslaget DSSN