Gratulerer til Bjarte Drange. Norgesmester IPSC Revolver 2015.

Gratulerer til Bjarte Drange. Norgesmester IPSC Revolver 2015.

NM IPSC revolver ble arrangert av Bergen Sportskytterklubb i Oktober 2015. Stevnet hadde 103 påmeldte hvorav 87 stilte til start. Stevnet besto av 12 stager, 6 på lørdagen og 6 stager på søndagen.

Skytterne var inndelt i 10 squader der 5 skjøt om formiddagen og 5 om ettermiddagen. Det for at de som har langt å reise skulle få begynne på hjemturen tidlig på søndag ettermiddag.

RO'er og crew skjøt hele matchen fredagen fra klokken 08.00 til vi var ferdig, dette ble en lang 14-timers dag for at alle 30 skulle komme gjennom og for å teste at alt fungerte som det skulle. Vi hadde flere usikkerhetsmomenter som ble testet fredagen.

For første gang kjørte vi elektronisk scoring på et større stevne og fredagen ble brukt til å teste dette. Det fungerte 100% som planlagt. Fredagen avdekket også litt stageproblemer, men disse ble løst med enkle midler og delvis forenklet.


Lørdagen startet med squad 1 til 5 og stort sett de deltagerne som kom langveis fra. Første gruppe kom gjennom uten spesielle hendelser og vi tok lunsj ca. 30 minutter før timeplanen. Gruppe to startet med litt forvirring for det var plutselig veldig få personer på en del squader. Det var dessverre en del som ikke møtte til stevnet, men når disse var ryddet ut av elektronikken så gikk også denne puljen gjennom øvelse 1 til 6 uten spesielle hendelser.

Takket være et supert crew så ble banene rigget om til stage 7 til 12 på rekordtid lørdag ettermiddag og alt var klart til søndag og siste dag.

Søndagen kom litt sent i gang uten at BSK egentlig har fått vite hva som gjorde det, det ble bare litt seigt å få folk i gang søndag morgen. Men når vi først kom i gang gikk ting på skinner som de skulle og vi var igjen ferdig i god tid før lunsj. Samme gjaldt også gruppe to på søndagen og stevnet var ferdig skutt og scoret nå klokken var 15.20 søndag ettermiddag. Gruppe en var ferdig klokken 11.35 til tross for sen start.

Verify ble hengt 15.40 opp uten at noe måtte korrigeres og premiene kunne deles ut klokken 16.10.

Resultatene er tilgjengelig her: http://shootnscoreit.com/ipsc/results/match/2587/s...

Bergen Sportskytterklubb og MD Jan Christer Steinsvik ønsker å takke alle som var med å gjorde dette til et Level 3 stevne av veldig høy kvalitet. Jeg har fått fantastisk mange gode tilbakemeldinger fra erfarne skyttere som har skutt stevner over hele verden og Bergen Open 2015 med stager og avvikling er helt der oppe blant de stevnene med best kvalitet.

En spesiell takk til hele crewet, uten dere hadde det ikke blitt noe stevne. Det er enkelt å lage gode stevner med en så flott gjeng som står på for å gjøre alt 100% for deltagerne.Må nevne spesielt gutta fra Bergen Skytterunion som har stilt på dugnader før stevnet og vært med å jobbe fra fredag morgen til søndag ettermiddag. Fantastisk innsats av vår naboklubb BSU!